Ons team

Uw kind wordt bij ons in een vaste groep geplaatst met vaste pedagogische medewerkers. Dit zorgt ervoor dat de kinderen vertrouwd raken met ons team aan pedagogische medewerkers. Vooral bij jonge kinderen is het van belang dat ze steeds dezelfde gezichten zien om zich veilig te voelen en vertrouwd te raken met de omgeving. Wie wij zijn? Dat leest u hieronder...

Kim Bindels

Ik ben Kim Bindels, geboren in 1979 en moeder van 2 kinderen. Ik heb 10 jaar gewerkt als leerkracht waarvan 6 jaar op een zmlk school en de overige jaren in het vrije school onderwijs. Door mijn werkervaring is mijn interesse in de antroposofie ontstaan en het anders leren leren. Vooral vanuit heel veel verschillende kanten en invalshoeken kijken, luisteren, voelen, ervaren, beleven en zien wat heeft ieder uniek kind nodig.

Mijn passie is het werken met kinderen en volwassenen vanuit hoofd, hart en ziel.

Het starten van een eigen kinderdagopvang was altijd een droom en kwam al wat jaren op mijn pad. Na de ervaring die ik met mijn werk en persoonlijke ontwikkeling tot nu toe heb opgedaan, was ik er klaar voor om de stap naar een eigen kinderdagverblijf te maken. Het werken vanuit een eigen visie, waar het hart, het kind en de natuur centraal staan. Waar kleinschaligheid belangrijk is en blijft is een droom die is uitgekomen.

Deborah Vleugels

Mijn naam is Deborah Vleugels, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn partner in Simpelveld. Samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Sterre.

Ik heb ruim 11 jaar met veel liefde en plezier in een particulier kinderdagverblijf gewerkt. Hier heb ik veel geleerd en zeker met liefde voor alle kindjes mogen zorgen. Dit is ook iets waar ik heel erg van geniet! 

 

De aandacht, liefde en zorg voor ieder kind apart. De kinderen in een huiselijke omgeving opvangen, waar ze warmte en geborgenheid voelen. Een plek waar de ouders hun kinderen met een gerust gevoel kunnen achterlaten.

Samantha Pakbeers

Ik ben Samantha Pakbeers. Ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend Joeri en 2 zoontjes Jiovanni (5) en Jeremy (1.5) in Margraten. Na het afronden van mijn opleiding SPW 3 ben ik meteen aan de slag gegaan in de kinderopvang. En wat ik nu na bijna 9 jaar nog steeds met véél liefde doe! Het dierbaarste bezit van ouders verzorgen en opvangen!


Toen ik bij Kim op gesprek kwam dacht ik wauw, wat een ontzettende mooie locatie, en wat een rust heerst er op de groepen! Ik verheug mij dan ook enorm om deel uit te mogen maken van het team bij Peninna en kennis te maken met alle ouders en lieve kindjes! 

Samantha Nolten

Mijn naam is Samantha Nolten, ik ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn partner Selwyn en twee dochters Fenna-Sophie (2)en Liva (1) in Landgraaf. 

Kinderen zijn voor mij altijd al een grote passie geweest, vandaar dat ik ervoor gekozen heb om de opleiding SPW onderwijsassistent te volgen, die ik in 2010 succesvol heb afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik vooral stage gelopen binnen het onderwijs, wat ik met heel veel plezier heb gedaan. Na het afronden van deze opleiding ben ik begonnen met de opleiding Social Work die ik in 2014 succesvol heb afgerond. Hier heb ik met verschillende doelgroepen kennis mogen maken en heb ik veel ervaring kunnen opdoen. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn, ze te ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling binnen een huiselijke omgeving waar ze zich veilig en geborgen voelen.

Jessica Pasveer

Mijn naam is Jessica Pasveer, ik ben 23 jaar en woon samen met mijn partner in Landgraaf. Nadat ik in 2015 mijn diploma MMZ 4 behaald had, ben ik aan de slag gegaan binnen de zorg voor jongeren en jeugd. Inmiddels zijn we 3 jaar verder ( veel ervaring rijker) en wil ik graag aan de slag gaan met kinderen van 0 tot 4 jaar. 
De visie van Peninna sprak mij direct enorm aan.


Mijn grootste passie is het maken van muziek, dit wil ik dan ook graag gaan 

gebruiken binnen Peninna. Zingen brengt groot en klein samen! 

Kim Renkens

Mijn naam is Kim Renkens, Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man Tim en onze kinderen Liyé (2,5) en Lux (7 maanden) in Landgraaf.

Na 10 jaar met veel plezier in de antroposofische gehandicaptenzorg gewerkt te hebben, is het nu tijd om aan een nieuw avontuur te beginnen. Voor onze kinderen kan ik me geen fijnere plek bedenken dan Peninna. Ik ben blij dat ik hier voor andere kinderen en hun ouders mijn steentje aan bij mag gaan dragen! 

 

Angela  Ćoralić

Mijn naam is Anela Ćoralić, 24 jaar en ik woon in Kerkrade. Ik ben deze zomer afgestudeerd als jeugdzorgwerker van de opleiding Social Work. 

Gedurende de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen en jeugdigen van 8 tot en met 25 jaar middels stages. Gedurende deze stages heb ik veel geleerd en heb ik mijzelf op verschillende gebieden gespecialiseerd. 

Na het afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een nieuw avontuur. Ik wilde een nieuwe uitdaging en zodoende kwam Peninna op mijn pad. Door mijn nieuwsgierigheid kon ik het dan ook niet laten deze kans met beide handen te grijpen. Ik kijk er naar uit om met alle grote en kleine mensen van Peninna, er een mooie, leerzame en onvergetelijke avontuur van te maken. 

Yvonne Pluger

Mijn naam is Yvonne Pluger, ik ben 35 jaar oud en woon samen met mijn man Maurice en twee prachtige dochters (Liene 3 jaar en Jette 5 maanden) in Kerkrade. Toen Liene 4 maanden oud was, is ze naar de gastouderopvang van Kim gegaan. Zo kwamen Kim en ik op elkaars pad. Toen Kim de keuze maakte om Peninna kinderdagopvang te beginnen, kwam al snel een eventuele samenwerking ter sprake. Na ruim 14 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt als leerkracht en gedragsspecialist,  heb ik de keuze gemaakt om bij Peninna te gaan werken. Waarom? Omdat Peninna een prachtige, warme, uitdagende, rustgevende plek is, midden in de natuur, waar alle kinderen met liefde en individuele aandacht worden opgevangen. Een plek waar kinderen ècht gezien worden. Het lijkt me heerlijk om mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen die ik de komende tijd ga ontmoeten.

José van den Camp

Ik ben José van den Camp en woon samen met mijn man Louk in Eygelshoven. Wij hebben 2 zonen, een schoondochter en 2 kleinzonen, de tweeling Job en Daan.

Ik heb de opleiding tot kleuterleidster en leerkracht in het basisonderwijs gevolgd.

Ik heb ruim 36 jaar in het basisonderwijs gewerkt, waarvan 34 jaar als kleuterjuf in groep 1 en 2. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, zwemmen, kamperen, lekker eten en bakken. 

 

Toen ik de eerste keer bij Peninna kwam viel mij meteen de warmte en rust op die er in de groepen is. Wat een prachtige omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Heerlijk buitenspelen met het bos als buur.

Ik vind het erg fijn dat ik hier met jonge kinderen mag werken en een bijdrage kan leveren aan een goede basis voor hun ontwikkeling.

Jeannie Vankan

Samen met mijn partner en onze twee kinderen, dochter van 13 en zoon van 12, woon ik in Heerlen. Na mijn studie SPW te hebben afgerond, in 2001, ben ik als pedagogisch medewerkster begonnen bij een antroposofisch kinderdagverblijf te Maastricht. Dit heb ik met veel plezier en vele jaren gedaan. Natuur, de seizoenen, ritme, regelmaat, rust, terughouding van mezelf om een ander individu te zien en te laten zijn, zijn onderwerpen die bij mij passen. Daar hoort ook ontspanning en humor bij.

 

Sinds april 2019 is Peninna op mijn pad gekomen en ben ik er werkzaam vanaf juni 2019. Peninna is een mooie warme plek. Hier kunnen kinderen zowel individueel als in groepsverband op een harmonieuze manier hun eigen ontwikkeling doorleven. Ik vind het verwarmend dat ik op deze plek een steentje bij mag dragen bij dat proces.

Sharony Groote

Mijn naam is Sharony Groote. Ik ben 26 jaar oud en woon in Heerlen. In 2015 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker Gespecialiseerd niveau 4 op Leeuwenborgh gehaald. 

 

Na twee jaar stage te hebben gelopen bij Michelles kinderopvang, heb ik daarna twee jaar met heel veel plezier op de BSO en dreumes groep gewerkt. Hierna ben ik een andere weg ingedoken en ben ik begeleider geweest van jongeren bij Driestroom, waar ik veel ervaring heb kunnen opdoen. In 2018 ben ik begonnen bij Best 4 Kids en heb ik gewerkt op de BSO en de dreumes groep. Hier heb ik veel geleerd over de visie ‘Reggio Emillia’.

 

Toen ik voor het eerst langs kwam bij Peninna was ik meteen verliefd op het interieur, de unieke locatie en de positieve communicatie. De visie sprak mij meteen aan. En heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij Peninna! 

Wendy Reinders

Ik ben Wendy Reinders en woon samen met mijn man en twee zonen Jayden (7) en Skylar (5) met veel plezier in Brunssum.

Na de ervaring die ik heb opgedaan in de gehandicaptenzorg ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging om mij persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen.

Hierbij kwam kinderopvang Peninna op mijn pad. De visie, omgeving en inrichting spraken mij heel erg aan.

Ik verheug me er dan enorm op om het team te gaan versterken en kennis te mogen maken met alle ouders en kinderen!!!

1

Saskia Beckers

Mijn naam is Saskia Beckers, geboren in 1977, ik woon in Landgraaf, ben samen met Hub en trotse moeder van Max (2009).
Ik heb bijna 19 jaar bij een particulier kinderdagverblijf in Heerlen gewerkt.
Daar heb ik jaren geleden ook Kim al leren kennen, toen haar eigen kinderen bij mij in de groep zaten.

Na al die jaren was het voor mij tijd voor iets nieuws, waarbij wel nog steeds duidelijk was dat mijn hart bij de kinderen ligt. Nog altijd geniet ik ervan om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze met veel liefde, aandacht, tijd en energie te helpen groeien naar hun eigen ik.

Peninna voelt voor mij vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. De visie, de materialen, in combinatie met de prachtige en unieke locatie, maakt dat ik enorm uitkijk om iedereen te leren kennen en deel uit te gaan maken van Peninna.

Renée Sledsens

Mijn naam is Renée Sledsens, ik ben geboren in 1990 en woon samen met mijn vriend Glenn en onze twee zoontjes Morris (2017) en Rover (2019) in Gronsveld net buiten Maastricht. 

 

Na mijn SPW Opleiding in Maastricht ben ik gaan werken in een klein particulier kinderdagverblijf dit heb ik 5 jaar lang met veel liefde gedaan, helaas moest het kinderdagverblijf noodgedwongen sluiten.

Echter miste ik de energie, liefde en enthousiasme van de kinderen, het contact met de ouders, de waardering en passie voor het vak. 

 

Mijn eerste kennismaking met Pennina ging heel natuurlijk, de rust, de regelmaat, de visie, de natuur en locatie sprak mij meteen aan en ik had direct het gevoel… hier wil ik graag werken.

Ik verheug me enorm om alle ouders en lieve kindjes te gaan ontmoeten. 

Adresgegevens

Peninna Kinderdagopvang

Heyendallaan 65

6464 EP Kerkrade

tel 06-51681415 

Peninna Kinderdagopvang & BSO

Graaf Saffenburgweg 15

6464 XD Kerkrade

tel 06-29188826

Contact

Administratie

Maandag 9:00-16:00

Woensdag 9:00-12:00

Donderdag 9-00-16:00

tel 06- 15366591

mail deborah@peninna.nl 

fb facebook.com/peninna

Openingstijden

Maandag 7:30-18:00

Dinsdag 7:30-18:00

Woensdag 7:30-18:00

Donderdag 7:30-18:00

Vrijdag 7:30-18:00