top of page
Kinderopvang_Peninna-6.jpg

Goed bereikbaar met alle ruimte
voor de kinderen

Kinderdagopvang Peninna is sinds juni 2023 neergestreken op een mooi grondstuk van wel 1000 vierkante meter vol groen op een centrale plek in Kerkrade.

Op onze nieuwe locatie hebben wij grootse plannen. Zo willen wij hier onze eigen natuurspeeltuin en een kinderbos gaan creëren, waardoor we nog meer verbinding maken met ‘het buiten zijn’.
Peninna_Parkstad4.jpg
Kinderopvang_Peninna-2.jpg
Op deze manier halen we de natuur naar ons en de kinderen toe. Het is dus een locatie die de komende jaren prachtig zal gaan opbloeien. Net zoals elk seizoen en kind dit doet.

Onze groepen binnen de kinderdagopvang

Kinderopvang_Peninna-3.jpg

De Pareltjes & Schelpjes (0 tot 2 jaar)

Bij onze babygroepen staat warmte, geborgenheid, rust en ritme elke dag centraal. Met onder andere onze bewuste verzorging, fysieke aandacht, natuurlijke materialen, ontdekplekjes, baby gym en het neuriën van liedjes geven wij de jongste baby’s rust en ritme. Vanaf 1 jaar zorgen we voor balans tussen aandachtig zijn naar elkaar en de vrijheid van het spelen. Klimmen, klauteren, poppenspel, buitenspelen, boekjes voorlezen en brood bakken zijn enkele activiteiten waarmee we ervoor zorgen dat de dreumes zijn grenzen verlegt en zichzelf ontwikkelt in een vrije omgeving.

Per groep zijn er dagelijks maximaal 12 kinderen aanwezig.

Dorien, Patricia, Nancy, Kelly, Yalissa, Marlou, Aranka en Romy zijn hier onze vaste en vertrouwde gezichten. 

Kinderopvang_Peninna-10.jpg

De Zeesterren (1 tot 3 jaar)

Bij onze dreumesgroep staat geborgenheid, vertrouwen, ontdekking rust en ritme dagelijks centraal. Deze groep is een combinatie van de babygroep en de peutergroep waarbij liedjes zingen, ontdekplekjes, klimmen, klauteren, buitenspelen en poppenspel enkele activiteiten zijn waarmee we ervoor zorgen dat de dreumes en peuter zijn grenzen verlegt en zichzelf ontwikkelt in een vrije omgeving. 

In deze groep zijn er dagelijks maximaal 12-14 kinderen aanwezig.

Kyra, Silvia en Joël zijn hier onze vaste en vertrouwde gezichten.

Kinderopvang_Peninna-2.jpg

De Zeepaarden & Koralen (2 tot 4 jaar)

Bij onze peutergroepen staat vertrouwen, ontdekking, creativiteit, rust en ritme dagelijks centraal. In onze speciaal ingerichte hoeken en buiten in de natuur willen we elke peuter de kans geven om te ontdekken en nieuwsgierig te zijn. Aan de hand van open-eind natuurlijk speelgoed, bewegingsspellen, liedjes zingen, koken, bakken en het onderhouden van de tuintjes zetten we elke peuter toe tot fantasievol spelen met aandacht voor de natuur. Op deze manier leert de peuter zichzelf kennen en de wereld om zich heen op hele natuurlijke wijze.

Per groep zijn er dagelijks maximaal 16 kinderen aanwezig.

 Angelique, Nicole, Gladys en Laura zijn hier onze vaste en vertrouwde gezichten. 

Rondleiding aanvagen
Kinderopvang_Peninna-8.jpg

Rondleiding aanvragen

Wil je onze opvanglocatie komen bezoeken, dat kan! Meld je hier aan en dan spreken we een dag af waarin jij zelf een indruk kunt krijgen van Peninna en onze opvang.

Bedankt voor je aanvraag! Mocht je de e-mail niet direct zien, controleer dan even of de mail eventueel in de spambox terecht is gekomen. Na deze aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Locatie kinderdagopvang

Wiebachstraat 34

6466 NG Kerkrade

bottom of page