top of page

Oudercommissie Peninna

De oudercommissie is bevoegd om de directie over de volgende aangelegenheden te adviseren:

a. de wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan verantwoorde kinderopvang, waaronder ook wordt verstaan het pedagogisch beleid dat wordt gevoerd;
b. voedingsaangelegenheden van algemene aard en het algemene beleid op het gebied van opvoeding, veiligheid en gezondheid;
c. de openingstijden;
d. het beleid met betrekking tot voorschoolse educatie;
e. de vaststelling of wijziging van een regeling inzake de behandeling van klachten;
f. de wijziging van de prijs van de kinderopvang.

Op de website van de Belangenvereniging van Ouders In de Kinderopvang (Boink) treft u meer informatie aan over taken en de werkwijze van de oudercommissie.

De leden van de oudercommissie zijn:

– Eline 
– Kelly Essers

- Kelly Bolk

Heeft u een vraag aan de oudercommissie? De oudercommissie is bereikbaar via:

ocpeninna@gmail.com

Wilt u zich aanmelden voor de oudercommissie?

Dan kunt contact opnemen met de oudercommissie via bovengenoemd e-mailadres.

Graag stellen wij ons aan u voor 

Eline.jpg

Hallo lieve ouders,

Vanaf 2020 ben ik lid van Pennina’s oudercommissie. Ik ben moeder van Noah (Schelpjes) en Evi (Pareltjes). Ik werk als leerkracht bij de Vrijeschool in Heerlen, waar ik met plezier met kinderen aan de slag ga en geniet van hun verwondering bij de diverse seizoenen en thema’s die voorbijkomen.

Omdat ik houd van organiseren en ik graag een steentje bijdraag aan de kinderdagopvang van mijn kinderen, ben ik met plezier lid van deze oudercommissie, waar we vanuit goed gevoel en fijn contact allerlei vraagstukken en ideeën bespreken.

 

Aarzel niet om me aan te spreken als je me ziet, ik ben altijd wel in voor een babbel!

Met warme groet, Eline

Kelly Essers.jpg

Hallo lieve ouders van Peninna,

Mijn naam is Kelly en ik ben troste mama van Tijn, die alweer bijna 2 jaar wordt. Ons kleine boefje zit bij de schelpjes en hij gaat er twee dagen per week met veel plezier naar toe. Zelf werk ik als gespecialiseerd verpleegkundige op de hartbewaking in het ziekenhuis. Dit doe ik met veel plezier.

Ik ben ondernemend, zorgzaam en zoals iedere ouder wil ik graag het beste voor onze kleine man. Daarom heb ik mij eind 2021 aangemeld voor de ouder commissie, zodat ik kan meepraten, meedenken en meebeslissen. Samen met de andere leden probeer ik dan ook dit zo goed mogelijk invulling te geven.

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust. Wie weet tot ziens bij Peninna.

Liefs Kelly

IMG_4190.jpg

Lieve ouders, 

Sinds kort ben ik lid van de oudercommissie van Peninna. Mijn naam is Kelly (30), maar ik sta beter bekend als mama-mama-mamááá van Demi (3,5 jaar) en Lana (1 jaar). Demi gaat 2 dagen per week met veel enthousiasme naar de Zeesterren en Lana start binnenkort ook 2 dagen per week bij Peninna. Ik werk zelf in het onderwijs in Kerkrade en mag mijn dagen vullen met heerlijke pubers in alle soorten en maten! Aangezien ik heel erg blij word van (activiteiten) organiseren en heel graag mijn handen uit de mouwen steek, heb ik me aangemeld bij de oudercommissie van Peninna. Mocht je vragen of opmerkingen hebben of wil je zomaar een praatje maken, dan luister ik graag naar je. Spreek mij gerust aan bij Peninna of stuur een mailtje naar de oudercommissie. 

Liefs, 

Kelly Bolk 

bottom of page