Oudercommissie Peninna

De oudercommissie is bevoegd om de directie over de volgende aangelegenheden te adviseren:

a. de wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan verantwoorde kinderopvang, waaronder ook wordt verstaan het pedagogisch beleid dat wordt gevoerd;
b. voedingsaangelegenheden van algemene aard en het algemene beleid op het gebied van opvoeding, veiligheid en gezondheid;
c. de openingstijden;
d. het beleid met betrekking tot voorschoolse educatie;
e. de vaststelling of wijziging van een regeling inzake de behandeling van klachten;
f. de wijziging van de prijs van de kinderopvang.

Op de website van de Belangenvereniging van Ouders In de Kinderopvang (Boink) treft u meer informatie aan over taken en de werkwijze van de oudercommissie.

De leden van de oudercommissie zijn:

– Eline 
– Yvette

Heeft u een vraag aan de oudercommissie? De oudercommissie is bereikbaar via:

ocpeninna@gmail.com

Wilt u zich aanmelden voor de oudercommissie?

Dan kunt contact opnemen met de oudercommissie via bovengenoemd e-mailadres.

Graag stellen wij ons aan u voor 

Eline.png

Hallo lieve ouders,

Vanaf dit najaar ben ik lid van Pennina’s oudercommissie. Ik ben Eline (30 jaar) en nu al meer dan een jaar de trotse moeder van ons zoontje Noah, die twee dagen per week bij de Schelpjes zit. Ik werk in het basisonderwijs in Kerkrade en ben helemaal weg van mijn groep 3. Omdat ik graag organiseer en een steentje bijdraag, heb ik me deze zomer aangemeld voor de oudercommissie. Aarzel niet om me aan te spreken als je me ziet, ik ben altijd wel in voor een babbel!

Liefs, Eline

Afbeelding1.png
noor.png

Hallo lieve Peninna ouders,

 

Als nieuw lid van de oudercommissie van Peninna wil ik mij graag even aan jullie voorstellen. Ik ben Yvette (31 jaar) en ben de troste mama van Noor, die inmiddels alweer 20 maanden oud is. Onze vrolijke, actieve en lieve Noor zit momenteel bij de schelpjes en komt 2 dagen per week met veel plezier naar Peninna waar zij met alle rust en liefde kan spelen en ontdekken. Zelf werk ik als persoonlijk begeleider met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Met veel passie stimuleer ik deze kanjers verder in hun ontwikkeling.

Sinds kort is er een nieuwe oudercommissie gevormd en gaan wij ons best doen hier zo goed mogelijke invulling aan te geven.